Jottum, een gratis mini-vibrator

20 12 2006

Niet te geloven wat voor stunt

Nou ja, niet overdrijven. Maar ut is natuurlijk wel weer iets moois van het tijdschrift Flair. Als je niet in een openbare ruimte bent en dus bijgevolg op een place rondhangt where no one else can hear you, klik dan eens op het kaartje dat daar onder uw ogen zal verschijnen. Vergeet uw geluid niet aan te zetten dat dan weer wel 💡 Pas dus extra op voor lui om je heen! Je bent dus gewaarschuwd 😉 Leuk voor tijdens de kerstdagen.

Flair

Advertenties

Acties

Informatie

7 responses

20 12 2006
Tony

Jammer Mart, dat je je weblog met zoiets vervuild. Martin is running, wat heeft een muzikale vibrator daar nu mee te maken.
Adios
Tony

20 12 2006
Martin

Hmmmm, tsja, misschien heb je gelijk. Maar toch is ie grappig. Ik zal er over nadenken.

21 12 2006
Tony

Ach, misschien was ik wat impulsief in mijn reactie en had ik niet zo bout moeten reageren. Maar ja, running is niet met hulpmiddelen als trillende muziekdingen, das gelijk aan dope:-) En we staan toch allemaal voor een schone sport, dacht ik zo.
Adios
Tony

21 12 2006
Martin

Schone sport ben ik het helemaal mee eens. Schoonheid komt natuurlijk wel in vele vormen. Eén van die dingen die ik in het leven altijd wil is humor. Het tegeltje weet je wel. Mijn blogje gaat in 1e instantie over hardlopen. Dat moet de hoofdmoot vormen. Daarbij vindt ik het gewoon leuk heel af en toe een vrolijke noot in het bos te gooien. 🙂 Aan de andere kant vindt ik dit soort van discussies altijd erg leuk.

22 12 2006
rikpuntnl

Gelijk heb je Martin,
Lol is leven en leven is lol. Ik schrijf ook veel plezier en maak een mop van de dag als extra. Je kan gewoonweg niet elke dag iets over hardlopen of iets dergelijks melden wat de lezers boeien.

Fijne Feestdagen en hiephoi voor 2007 alvast.

22 12 2006
Martin

Hè gelukkig iemand die het met me eens is 😀 Dank Richard. Toch heeft Tony wel een punt. Kijk, we moeten (nou ja, moeten…) ervoor zorgen niet één of andere site te worden waar i.e.g. collega-lopers zich niet meer in kunnen vinden. Dat zou jammer zijn. Maar wees niet bang alles zal aan bod komen. Daar ga ik voor zorgen. Vanavond ga ik weer een postje schrijven over mijn loopje van vanmiddag. Heerlijk gelopen trouwens. Daarna weer ‘something funny’. Blogse Richard!

22 12 2006
Martin

Ah, oe….

Prettige feestdagen en een goed loop-2007 allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: